dinazorlar fotoromanı

 otobur dinazorlar kaçıyor, etobur kovalıyor...

 Takip devam ediyor..Kimi zaman kolilere girilip çıkılıyor...

 Yakalanmış biri ama kurtuluyor. İyi gruptan ya....

 Sadece etobur dinazor değil bir leopar da kovalamacanın içinde...

Arada yemek yemeden de olmaz...


Biz bahçede birşeylerle uğraşırken çocuklar da kendi hallerindeydiler. Ada bir ara fotoğraf makinasını aldı. Çekip durdu sürekli. Ne çektiğine bakmamıştım. Akşam fotoları yüklerken 150 kadar fotoğrafla karşılaştım. Benim çektiğin 5-10 tane düşünün artık.
Meğer benim oğluş dinazorlara fotoroman çekmiş. Evin alt tarafından bir başlamışlar üst tarafa kadar adım adım çekmiş oyuncaklarını. Kimi zaman yakalanıyorlar, kimi zaman kolilere düşüyorlar. Akşam birlikte bakarken de bana ve Deniz'e tek tek anlattı....

Yorumlar

  1. Bak sen Ada'ya senaryo yazmış, görüntü yönetmeni yönetmen hepsi olmuş sen bekle bakalım ilerde daha neler yapacak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle Fadiş. Dedim ya 100 tane falandı fotolar. Ama ne mümkün hepsini yayınlamak.

      Sil
  2. Nasıl bir hayal gücü yaa bu çocuklardaki, nasıl bir kurgudur bu böyle. Özellikle bu hayal kahramanlarından bir dünya yaratmalarının sanırım en kötü yanı, büyüyünce o inandıkları hatta bütüm oyunlarını onlar üzerine kurdukları şeylerin aslında inanılmaz olduklarını görmek.
    Bade çilek kız diye bir karakter var onu çok seviyor, babası tiyatroya götürmüş, çilek kız kostümü giymiş bir genç kız yanına gelmiş onunla şakalaşmış, sevmiş. Bana telefonda anlatıyor hayal kırıklığıyla içim cız etti çilek kız benden çok büyükmüş diye ama nerdeyse ağlayacak sesle ve şaşkınlıkla:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule benimkilerde hayal kahramanlarına ilgi yok neyse ki. Bira ara Ben10, bakugan seyrediyorlardı ama sınırlandırınca unuttular.
      Şu aralar gündüzleri hiç tv açılmıyor, talep gelmiyor ikisinden de.İsterlerse belgesel cdsi. İşte bizim işimiz de dinazorlarla, börtü böcekle:)))

      Sil
  3. Hiç fena değil. bu resimlerden çıktı al ilk resimli kitabını oluştursun yazılarını da eklesin içinden geldiği gibi hatıra olur.
    aferin oğluşa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatice bu çok hoş fikirmiş. Bayılır Ada sanırım bu işe. Teşekkür ederim:))

      Sil
  4. ne kadar ince düşünülmüş.. kurgu ya bak etobur otoburluklarına göre senaryo! tek kelime ile alkışlanacak bir belgesel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belgeselleri hatmede hatmede bu hale geldi işte. Teşekkürler. Okuldan gelince okutayım bu yorumları Ada'ya...

      Sil
  5. oyyy kuzum benim nasılda keyifli bir iş çıkarmış :) küçük yüreğine sağlık benim yerime öp küçük fotoromancıyı annesi sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
  6. Heyyy sanki bir Jurassipark gördüm sanki he he.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder