4+4+4...kabul etmiyoruz

Burada denk geldim. Orada olalım....
 
 
 
BASIN AÇIKLAMASI

İzmirli anneler, çocuklarımızın geleceği için TÜM İZMİR HALKINI 15 Mart Perşembe akşamı saat 18.30’da ve 16 Mart Cuma akşamı saat 18:30’da Gündoğdu Meydanında oturma eylemine; 18 Mart Pazar günü saat 16:30’da Cumhuriyet Meydanı sahil kesminden Gündoğduya yürüyüşe davet ediyor.

Katılımcıları emzik, yaka ve düdüklerle bu eylemlere davet ettiklerini belirten anneler, sadece okula başlayacak olan çocukları olanların değil, torunlarımızı ve onların torunlarını düşünerek, duyarlı tüm vatandaşlarımızın yanlarında yer almalarını bekliyorlar. Daha önce N.Ç olayında yine tepkilerini dile getiren anneler, bu kez değiştirilen Milli Eğitim Yasasının ülkemizin gerçeklerine uygun olması, uzmanların fikri ve görüşü alınarak oluşturulması gerektiğini savunduklarını belirttiler ve 11.03.2012 - Pazar günü değiştirilen Milli Eğitim Yasasını desteklemedikleri için bu eylemleri düzenleyeceklerini bildirdiler.

  1. İzmirli anneler grubu sözcüsü ; “ Çocuklarımızın siyaset malzemesi yapılarak, onların hayatını etkileyecek kararların, hiçbir bilimsel temeli olmayan bir anlayışla çocuklarımıza dayatılmasına karşıyız. Bu yasa ile çocuklarımız hayatı tanımadan meslek seçmeye zorlanıyorlar. Bilimsel verilere dayanmayan, siyasi amaçlarla hazırlanan MİLLİ EĞİTİM yasasını red ediyoruz. Çocuklarımızın geleceğini istiyoruz. Biz İzmirli anneler grubu olarak Milli Eğitim Yasası ile karartılmak istenen geleceğimiz için bize katılın, geleceğinize sahip çıkalım diyoruz” dedi.


Yorumlar

  1. ah sorma benimde sinirden içim içimi yiyor resmen zoraki resmen despotizm izmirlileri tebrik ediyorum canı gönülden destekliyorum sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder