köy okulu için kitap kampanyası...



kitapkolik'ten aynen alındı....

Daha önce sitemizde hep kitap ödüllü yarışma duyuruları yaptık. Bu sefer de sizlerden köy okulunda kurulacak kütüphane için kitap talep ediyoruz. Biyografimden de anlaşılacağı üzere köy okulunda sınıf öğretmeniyim. İmkanlar kısıtlı olduğu için kütüphane oluşturmak için okulumuzun kütüphaneye ayıracak bütçesi yok maalesef. Öğrencilerin de durumları pek iyi olmadığı için geriye tek bir seçeneğimiz kaldı: “Sosyal Medya”… Sosyal Medyanın gücünün farkında olan biri olarak bu işin üstesinden hep beraber kalkacağımızdan eminim. Sitemizi takip eden değerli kitapseverlerin hem ellerindeki kitapları hem de çevrelerinden topladıkları kitapları okulumuzdaki okumaya aç, köy okulu öğrencileri için kurulacak olan kütüphanemize yollayacağından eminim.
Kütüphane projemize destek olmak için ne mi yapabilirsiniz?
-          Hikaye, roman, dergi, ansiklopedi türü kitapları okulumuza kargo olarak yollayabilirsiniz.
-          Projemizi arkadaşlarınıza, akrabalarınıza vs duyurarak daha geniş kitlelere ulaşmamızı sağlayabilirsiniz.
-          Facebook,twitter,friendfeed ve bloglarınızda projemizi duyurarak ve bu sayfaya link vererek destek olabilirsiniz.

Okul Bilgileri: HATAY’ın Reyhanlı ilçesine bağlı Karasüleymanlı Uzunköy İlköğretim Okulu

Kargo Adresimiz: Karasüleymanlı Uzunköy İlköğretim Okulu, Reyhanlı/HATAY

Yorumlar

  1. ne güzel bir düşünce seve seve katılmak isterim.kargo ilgili okula gönderilecek sanırım...kimin adına? bilgileri paylaşırsanız sevinirim.ayrıca bu güzel kampanyayı blogumda paylaşacağım...

    YanıtlaSil
  2. elimden geldiğince destek olacağım.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Duyguş ben de kitapkolik arkadaşımızdan alıntı yaptım. Paylaşıp daha çok duyulmasını istedim. Ayrıntıları ondan öğrensen daha iyi olur

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

    Kargoyu okulumuz adına yollayabilirsiniz. Kurum olduğu için sıkıntı olmaz. Yine de lazım olursa "Mahmut ADIN" yazabilirsiniz.


    Mahmut ADIN
    Karasüleymanlu Uzunköy İlköğretim Okulu

    YanıtlaSil
  5. elimizden geldiğince tabiki destek oluruz...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder