durumlar böyle

 Rutubette son durum. Devrim daha uygun diye kitaplığı sorunlu tarafa monte etti. (klasik erkek takıntısı) En üste gazete kağıtları, tepsi falan koyduk.

Oğluşların yeni odası. kapıan çektim. Öylesine idareten ranzayı yerleştirdik. 2-3 güne pen için yeniden toparlayacağım nasıl olsa. Küçük yeni odaları. Temizliği bitsin hoşlarına gidecek düzenlemeler yapacak anneleri:))))

Yorumlar

  1. senin elinin değdiği yer hemence güzelleşir zaten canım. oda küçükmüş büyükmüş farketmez sen ve babalarının sevgisi onların en güzel evleri zaten allah eşinde sanada evlatlarınada uzun uzun sağlıklı ve hep mutlu günler versin bunuda nazar olarak al bence rabbim beterinden saklasın...sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Umarım şu rutubet işini bir an önce çözersiniz yeni bir usta sıkıntısı yaşamazsınız, bizim de banyonun tepesi aktı aylarca ustalar en sonunda buldular kaçağın nerede olduğunu, kolay gelsin, yeni odalarını da eminim çok güzel yaparsın sen:)

    YanıtlaSil
  3. çok geçmiş olsun...
    kolaylıklar diliyorum yeniden...

    YanıtlaSil
  4. kolay gelsin canım sızıntı inş çabuk bulunur.

    YanıtlaSil
  5. teşekkür ederim mihrimah:))

    YanıtlaSil
  6. Fadiş saol:))

    okayan teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  7. Allah kolaylıklar versin şeker. Oğlanlarda yeni odalarında sağlıkla oynasınlar.

    YanıtlaSil
  8. Geçmiş olsun canım Allahtan ranza ya 2 yatak olsaydı nasıl sığardı o zaman diye bir de düşünecektin. Bu su fayansın altına döşeli tesisattan geliyor belli ki tesisatı tamamen iptal ettirip geçici de olsa sıva üstünden hat döşeyip yenileseniz el atana kadar. Bizim yazlıkta olmuştu yazın inşaat yasağı olduğundan tamamen eski tesisatı iptal edip dışarıdan hat çekmişlerdi 2 cm kalınlığında bir boru hiçte kötü durmadıydı:(Vallahi en çok iş sana düşüyor, yorma kendini fazla...

    YanıtlaSil
  9. Dilek saol...


    Şule hiç düşünmemiştik bu seçeneği. paylaşayım bakalım. Teşekkür ederim...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder