Van'a yardım


Van'a akın akın gönderilen yardımlar yerine ulaşmayınca açıkcası benim Kızılay konusundaki çekincem fazlasıyla arttı. Hem maddi hem eşya-giysi gibi yardımların yapıldığı kurum malesef bu yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında sınıfta kaldı.
Kısacası ben gönderilerimi eğitim sen aracılığıyla göndermeye karar verdim. Cuma günü akşam Konak'tan bir araç kalkacakmış. Oraya teslim edeceğim elimdekileri.
Ama oradaki çocukların illaki yeni yeni ihtiyaçları olacaktır. Onlar için blogcu arkadaşlarla iletişime geçip bir süre sonra yeniden bir şeyler hazırlamayı planlıyorum....

Yorumlar

  1. Ben göndermiş bulundum senin de yüreğine sağlık canım.Keşke organizasyon konusunda birşeyler yapılsa çok acil bir şekilde...

    YanıtlaSil
  2. canım benim aynı kanaatteyim.. elimdekileri bende kargo ile göndereceğim bugün yarın.. daha sonrası için neler yapabiliriz birlikte hareket edelim.. hiç olmadı oradaki blog arkadaşlarımız eğer hala orda olurlarsa onlardan yardım rica ederiz.. benim kuzenin de kuzeni orda yaşıyor.. şimdilik çatlak ama evlerindeler olmadı onların adresine göndeririz onlar dağıtır yani makul bir yol içimizin rahat edeceği bir yol mutlaka olacaktır keşke içimizden birkaç kişi birleşip gidebilsek!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder