Şirinler'i izledik


Nihayet Şirinler filmini izledik. Nasıl buldum derseniz eh işte..
Benim gibi çoookkkk eskilerde Şirinler'i izleyip sevmişseniz işiniz zor. O bizim Şirinler'imizin tadı yok kesinlikle. Ama keyifli bir animasyon beklentisiyle seyrederseniz o zaman tat alabilirsiniz.
Benim yakışıklılar ise bayıla bayıla seyrettiler.

Yorumlar

  1. Biz gideli epey oldu. Son yıllarda yapılan animasyon filmleri içinde iyi bir yerde bence. (Eskiyle kıyaslamak imkansız tabii. Bir başlarsak nerde o eski filmler diye, sonu gelmez:)
    Şimdiki çocukların gözüyle bakmaya çalışıyorum, onlar her şeyi farklı yaşıyorlar, farklı tüketiyorlar. Dolayısıyla bakış açıları da farklı. Bu dijital yerliler gelecekte dünyayı nasıl yönetecekler orası belirsiz zaten:)

    YanıtlaSil
  2. Peki şöyle diyorum ozaman, senin evin yakılışıklı delikanlılarının beğenmesi önemliydi. Sen beğenmesende olur diyorum he he. Öptüm seni Saadetciğim. Herşey onlar, yavrularımız için değil mi?

    YanıtlaSil
  3. çok duyuyorum bu ara bu filmi. çocukların bayıldığı çizgilerin animasyona dönüştürülmesi hoş olmuş.

    YanıtlaSil
  4. demek eskilerin tadı yok :(((
    genede fırsatım olursa izleyeceğim ama beklentim kalmadı demektir

    YanıtlaSil
  5. Bende izlemek istiyorum ama bebeklerimi bırakıp gidemiyorum,dvdsini alır izlerim artık.

    YanıtlaSil
  6. Mutlu eller ben Pixar yapımı animasyonları daha çok seviyorum açıkcası. Yukarı Bak ise favorim. Ama bizimkiler bu eski şirinleri de çok seviyor. Şimdilerde gösteriliyor yine.
    Tüketim konusunda ise haklısın. Şimdikilerin seyrettikler kimi zaman o kadar anlamsız oluyorki...


    Dilek doğru ama animasyonlar bize göre de bence. Pek çok filmden daha keyifle izliyoruz biz. Devrim'de bende bayılıyoruz animasyona:)))

    YanıtlaSil
  7. Hatice epey bir tanıtımını yaptılar. Bir de farklı çekilmesi, Şirine'nin ikinci bir elbiseye sahep olması falan yazılı p çizildi epey..


    Nilgün eskisini seviyorsana ynı tadı bulamıyorsun. Ama inamsyon seviyorsan keyif alırsın:))


    Sevtap biz de genelde öyle yapıyoruz. Hem zaman hem de çok tuzlu sinemalar. 4 kişilik bir aile öyle çok sık gidilmiyor açıkcası...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder