Hadi blogcular iş başına.....

Yukarıdaki foto buradan alıntı



Van'daki depremin etkileri çok çok yıkıcı. Biz evimizde sıcacık odalarımızda otururken seyrettiklerimizi bazılarımız yaşamıştır Marmara ya da Gölcük depremlerinde. Bir şekilde oradaki insanların barınma, ısınma, gıda ihtiyaçları karşılanıyor. Ama az ama çok...Zaman geçip arama kurtarma çalışmaları tamamlandığında daha da oturacaktır her şey yerine.


Hani biz üreten blogcularız ya benim ne geldi aklıma. Şimdi oradaki insanların en temel ihtiyaçları karşılacak sonra bir şekilde kaderlerine terk edilecekler. Bir dünya çocuk var orada okula giden. Şimmi okulları tatil ama açılacak... Kitapları, defterleri, boyaları da taş yığınlarının altında kaldı. Ayakkabıları, bereleri hatta atkıları.....

Biz aramızda bir kampanya düzenlesek orada olan blogcu öğretmen arkadaşlarımız varsa bizlere aracı olsalar. Belki bugün olduğu gibi yine ücretsiz bir kargo da ayarlanabilir. Hep birlikte oradaki çocukların küçük ama olmazsa olmaz ihtiyaçlarını karşılasak. 


Yorumlar

  1. Neden olmasın?Canla,başla.

    YanıtlaSil
  2. Güzel fikir ben varım.

    YanıtlaSil
  3. Hadi bakalım başlayalım örmeye o zaman::::

    YanıtlaSil
  4. can dostum Erciş'te göçük altında kaldı, cenazeyi bugün defnettik.. Biz burda onun acısını yaşıyoruz sadece, eşi ailesinden onlarca kişiyi kaybetti ve onun gibi birçokları var.. Ve geride kalanları zorlu günler bekliyor, elimizden gelecekler sınırlı tabi ama çorbada tuzumuz olsun.. Ben de sizinleyim.. Güzel dostum için duadan başka yapacak şeyim kalmadı.. onlara bir faydam dokunsun, belki avutur..

    YanıtlaSil
  5. Selma başın sağolsun. Ne denebilir ki burdan "zor" demek kolay da..O acıyı yaşamadan....
    Kesinlikle bizim de çorbada tuzumuz olsun. Artık ne gelirse elimizden.....

    YanıtlaSil
  6. Selma başınız sağolsun, Allah kalanlara sabır versin.

    YanıtlaSil
  7. neden olmasın,küçük debir ihtiyacı karşılılayabilirsek,ne mutlu bize...

    YanıtlaSil
  8. kpsszede kesinlikle:)))

    Ahu:)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder