denize doyamayan biz...




Pazar günü babamızın yoğun ısrarları sonucu denize gittik yine. Bu hafta ben gönülsüzdüm. Tam okul öncesi hem yorgunluk hem de çocuklar hastalanır korkusu....
Urla Altınköy'dü istikametimiz. Deniz bir kez girdi denize. Bol bol kumda oynadılar, günüşte artık eskisi kadar yakıcı olmayınca... Ama Ada'yı denizden uzak tutmak kolay değildi. Rüzgar olduğundan suda çok kalınca insan üşüyor, Ada üşümeyi unutuyor:))
Akşamüstü ikisinin de gözlerinin altı kıpkırmızıydı. Ben hasta oldular işte diye gerildim epey ama neyse bugün iyiler. Yağmurlar başlıyormuş ya sezonu kapatırız artık. Bir daha gidilir mi bilmem.Hoş Devrim'e kalsa haftaya da gidebilirmişiz...

Yorumlar

  1. Denize yakın otursaydım nasıl olurdum diye düşündüm birden yazını okuyunca. Genelde deniz tatilinde beş günde sıkılabiliyorum. Ama yine de denize yakın oturmak ayrıcalık diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Valla bravo, bu sene neredeyse hiç boş geçmedi hafta sonlarınız, deniz, illaki vardı sizi deniz tutkunları sizi:)

    YanıtlaSil
  3. Ben şikayetçi değilim bu durumdan. Denizi seven biriysen kesinlikle ayrıcalık. Mesela ben yıllar önce iki kez Ankara'ya gittim. Biri arkadaşlarımla yılbaşı geçirmek için ki çok eğlenceliydi. Biri de iş gezisi Hilton'da falan kalmştık. Yine de boğuluyorum sanmıştım. Hiç sevemedim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder