göbekten dönelim

Biz bu fotoğrafta nerde miyiz? Şu taaaa ilerdeki kayalıkların yanındakiler biziz işte....


Deniz'in (ki sanırım yeni nesil çocukların çoğu böyle artık) çok fırlama tespitleri vardır. Durur durur öyle bir laf eder ki yerleşir kalır artık. Pazar günü denizde de yine kopardı bizi.
Devrim de ben de kıyıda çimmeyi sevmiyoruz açıkcası. Azıcık açılmalıyız, insanlardan uzaklaşmalıyız, kayaların arasında deniz canlılarını seyretmeliyiz. Bu yıl Ada büyük oranda eşlik ediyor ama Deniz bey hala can simidinin tepesinde seyahat ediyor. Babasından da korktuğu için Deniz'i taşıma görevi bana ait. Devrim'le Ada rahat rahat dolanırken Deniz ayak bileklerimden tutuyor ben de sadece kolla yüzüyorum.
Neyse kalabalıktan kaçalım açılalım dedik yine  yosun ve kayalıkların olduğu yerlerde Denizimiz ürktü. Ben de dolaşmak istiyorum şöyleydi böyleydi ilerledim epey. O görünen kayalarına rkasına dolandık artık Deniz'in pili bitti. Dönmek istiyor.
"anne göbekten dönelimmi?" dedi.
"Hangi göbekten" (ileride yine kayalıklar var. Onu kastetti sandık biz)
"babamın göbeğinden"
Eeee koptuk orada tabiki.....

Yorumlar

  1. Bende artık denize gitmek istiyorum.Ne güzel deniz yakınınızda.Sadece manzarası bile yeter demeyeceğim, ben doya doya denizde yüzmek istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle anzarası yetmez. Hele ki yüzmeyi sevene. İzmir iyi o açıdan. Aşağı yukarı 70km. yol katedince pek çok güzel yerde denize girme imkanı var. Eşim de ben de çok seviyoruz yüzmeyi kışın oturup oturup yazın her hafta sonu iplerimizden boşalmış gibi kendimizi atıyoruz.....

    YanıtlaSil
  3. Fıkra gibi olmuş çok güzel dialoglar kahkaka attırdı deniz bana gece vakti sağolsun varolsun:)

    YanıtlaSil
  4. Şule yazayım diyorum unutuyorum hep. Deniz'in çoktur böyle lafları aslında...


    Hatice kesinlikle alemler. Yeni nesil çocuklara yetişmek imkansız.

    YanıtlaSil
  5. biz hala gülüyoruz. Yazık Devrim'e

    YanıtlaSil

Yorum Gönder