biz..dün.....

 Kuşlar sıcaktan sürekli süs havuzlarında su içiyorlar


 Deniz kuş kovalarken

 Anneanne ile en küçük torunun aşkı...



Vapur çalışırken en arkaya götürdüm çocukları. Ben en çok orayı severdim İstanbul'dayken. Motorun suyu hareket ettirmesine bayılırdım. Çocuklar da sevdiler..





Dün anemle birlikte kardeşime gittik. Evi Çiğli'de. Giderken metro ile gelirken vapurla dönmeye karar verdik. (Bizim evin konumu nedeniyle her iki toplu ulaşım aracını da kullanmıyoruz. Çiğli'ye de hep babamızla gitmiştik. Metroya birkez görsünler diye binmiştik. Vapur da sanırım öyleydi) Çocuklara değişik olsun dedik.
Metro istasyonunda pek bir coşkuluydu benimkiler. Onla çok farklı geldi. Önce ayakta etrafı seyrede seyrede başlayan yolculuk uzayınca sıkılmaya dönüştü. Teğzemizde bir güzel azdıktan sonra onları da alıp Kemeraltı'na gitmeye karar verdik. Vapur daha bir cezbetti üçünü de. Dalgalar vurdukça, su köpürdükçe coştular. Üçüne dikkat etmekten istediğim kareleri yakalayamadım malesef.
Meydanda da sürekli peşlerinde. Hem fotoğraf çekmeye çalışıyorum hem onları kaybetmemeye

Yorumlar

  1. benim de en çok sevdiğim şey arabalı vapurla karşıya geçmek ...Vapurun en arkasına gidip de geride kalan şehri izlemek denizden çıkan köpükleri seyretmek ve martıların çığlıkları...Deniz kokusu....İzmir kokusu...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder