kuzenler birarada




Cuma günü anneannemize gittik. Orası üç katlı. Ortada annem, altta bir abim, üstte diğeri oturuyor. Dolayısıyla da çocuk popülasyonu epey var. Bizimkiler de seviyorlar.
Neyse sabah kahvaltı sonrası animasyonla güne bir başladılar, oyun, küçük atışmalar, güç mücadeleleri, danslar derken günü bitirdiler birlikte. Öğlen de annem doktora gitmişti "hadi size makarna yapayım" dedi. birlikte hazırladık güle oynaya yemeklerini yediler. Epeydir birlikte fotoğraflarını çekmemiştim (aslında kızkardeşiminkiler eksik. Ama tümünü toplamak bazen o kadar zorlaşıyor ki..) Fırsatı kaçırmadım.

Yorumlar

  1. Ne güzel,bizde küçükken çok görüşürdük ve çok kalabalıktık 43 kuzeniz biz ama şimdi çok nadir görüşüyoruz malesef :(

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş bir arada:)Haklısın bazen beraber olsalar da hepsini toparlayıp karelemek zor oluyor :)

    YanıtlaSil
  3. harikaaa küçükken bizde toplanırdık sevgiyle hatırladım günler onlar içinde öyle olacak. çok şekerler.

    YanıtlaSil
  4. Maşallah kuzulara, böyle bol kuzen iyi olur, inşallah ömürleri boyunca arkadaş, dost kalırlar, birbirlerine yakın olurlar. Benim kuzenlerle aramda o kadar çok mesafe varki.

    YanıtlaSil
  5. Sevtap gerçekten de çokmuşsunuz. Büyüdükçe herkesin kendi işi, yaşadığı şehir, evlilikler ayrı düşürüyor malesef. Ben de hiçbir kuzenimi görmüyorum herkes ayrı ayrı yerlerde...

    YanıtlaSil
  6. ikiz annesi sorma. Daha beş tanelerken takvim yapmak için çekeyim dedim. Doğru dürüst bir kare çakırtabilmiştim. Biri gülse biri ağlar, biri suratını kapatır:))


    Hatice:)))

    Fadiş amin diyorum. Umarım öyle olur hep dost, arkadaş kalabilirler. En azından ihtiyaç duyduklarında birbirlerinin yanında olabilsinler...

    YanıtlaSil
  7. Tiplere bak ya, tip değil tipitip hepsi:) Allah sağlıklı, huzurlu, başarılı bir ömür verir inşallah...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder