Madagaskar penguenleri



Demiştim ya benimkiler Madagaskar Penguenleri animasyonunun hayranı. İlk bunlar yapılmıştı oyuncak olarak. Basitçe çoraptan.... Babamızın çorap çekmecesi sağolsun istediğimiz renkler var hep onda. Bir siyah bir de halı sahada maç yaparken giydiği beyaz çoraplarından yürüttük bu kez. Önce iki tane yapmıştım. Ada dörde tamamlanmasını istedi. Diğer iki tane için de siyah bir penye vardı elimde onu kullandım.
"Skipper, Rico, Kowalski ve Private" Hepsinin fiziksel özelliği farklı. Beni de öyle yönlendirdiler. Açıkcası ben diksem de kim kimdir anlamıyorum ama onlar ayırıyorlar birbirlerinden.

Yorumlar

  1. süpersiniz nasıl da aklınıza geliyor çok yaratıcısınız sevgiler

    YanıtlaSil
  2. bunlar ne yaa, çok tatlılar.. İnsanlar penguen görüp de kayıtsız kalamazmış, sempati duyarmış.. biryerden duymuştum nerden hiç hatırlamıyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Çok şekerler:)) Ne de güzel yapmışsınız. Onlar farkı bilirler. Bir zamanlar Yumoş ilk kez ayılar vermişti. Ben de benimkilere birer tane vermiştim. İki ayı tıpa tıp ayniydi. Ama onlar nasıl oluyorsa kendilerininkini ayırt edebiliyorlardı. Bu dediğim 20 sene önce filandı. Ayılar hâlâ duruyorlar. Ben yanlarına gidince çamaşır makinesinde yıkarım ayıları. Yerlerine yanlış ayı koyarsam hemen anlıyorlar:))) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. çok şeker olmuşlar canım ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. FANI DUNYANIN PADISAHI DEGILIM. GONUL HIRKALARINI YAMAR GIYERIM. DOSTLARLA AGLAR, DOSTLARLA GULERIM. SIZ SEVDIKLERIME, IYI KANDILLER DILERIM

    YanıtlaSil
  6. Gönül valla benim aklıma gelmiyor. Çocuklar isteyince en basit nasıl benzetebilirim diye uğraşıyorum sadece:))


    Selma sevimli hayvanlar ama. Bilmiyorum bu animasyonu seyrettin mi bir kez daha hayran kalırsın penguenlere....


    Nedret abla kesinlikle anlıyorlar. Benim de hazır aldığım iki timsah var. Aynısının tıpkısı bence. Seninkiler gibi bunlarda biliyorlar hangisi kimindir.


    Acemi hobici teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  7. gelin birazda benim çekmeceden yürütün şekerim! :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder