İki lezzet



Benim keklerle aram yoktur. Devrim ve çocuklar sevinde değişik tarifleri deniyorum ama. Her fırını çalıştırışımda da bir çeşit yapıyorum mutlaka. Bu tarif Yemek vakti Aylin'den. Benimki fazla kaldı fırında sanırım bir de evde böğürtlen ya da vişne yoktu. Tadı az gelince benimkilere üzerine incir reçeli ekledik sevdiler.
Benim favorum olan hamurişi ise kurabiyelerdir. Sanırım en iyi yaptıklarımda onlar:))) Malesef dayanamam kurabiyelere. İlk kez denediğim krem şartili kurabiye ise ben ce on numara.
Bir paket krem şanti, un, kakao ve sıvı yağ. Bu kadarcık malzeme ile çok hoş bir lezzet elde ediyorsunuz.

Yorumlar

  1. ellerine sağlık canım benim! krem şantili pudingli kurabiye tariflerini bende çokca aldım ama hala denemedim :) teyzemin kızı çokca yapar o denemiş ama ben işten çıkıp gidene kadar bitmiş gene tadına bakamadım :) yakında çaya misafirlerim gelicek o zaman denerim umarım :)

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık.Görünce canım çekti.Diyettede çok zor oluyor, çok severim çünkü.Ama şu krem şantili kurabiye tarifini denemek isterim.Yapıp evden kaçmam lazım, yememek için..

    YanıtlaSil
  3. İki görüntü de güzel ama ben şu kurabiyeyi çok merak ettim doğrusu:)

    YanıtlaSil
  4. Krem şantili kurabiye kesinlikle güzel oluyor en azından bana göre bir lezzet. Nazan diyet konusunda haklısın. Çabaladım 9 kilo verdim şimdi alacağım diye ödüm kopuyor bir yandan da yaramazlık yapasım var. Kötü şey kilolar

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık canım harikalar ama bende yürüyüşlere aşladım bunlar artık cısss:))) yorumlarda gördüm 9 kilo süper aman dikkat darısı bana inş. sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Krem şantili de benim de aklım kaldı..Tam ölçüleri varsa versene bir deneyeyim, batacaksam 3 kurabiye de eklensin ne olacak:)))

    YanıtlaSil
  7. Hatice cım ama çocuklara yapınca arada atıştırıyorum kurabiyelerden. Diğerlerine dokunmuyorum...

    Şule 1 sb sıvı yağ (ben yarı kullanmıştım) 1 paket krem şanti, aldığı kadar un. Ben bir de kakao kullandım sade ya da kakaolu olabilir. Bu kadar malzemesi. Ağızda dağılan un kurabiyemsi bir şey.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder