Büyük haksızlık

İngiltere’nin dünya çapında en önemli ziyaret merkezinden biri olan Natural History Museum’da sergilenen Dinozorlara Yolculuk sergisi ilk kez İstanbul’a geliyormuş. Yani niye İzmir'deki firmalar, kuruluşlarda böyle organizasyonlar yapmıyolarki. Ben oğluşlarımın bu sergiden alacağı keyfi düşünemiyorum bile. Ama gitmek ne mümkün. Mesafenin uzunluğu bir taraftan, zaman tam okul vakti o başka taraftan. Sabah gazetede okudum nasıl sinir oldum anlatamam. Demedim çocuklara tabiki. Onlar bir gün Amerika'ya gidip oradaki müzelerde göreceklerini söylüyorlar dinazor kemiklerini.

Yorumlar

  1. haklısın büyük eksiklik. bu soruyu kimlere sormamız lazım yaa gerçekten izmire gelen son büyük organizasyon üniversitelerin olimpiyatlarıydı.
    Rahmetli Priştina Başkanın bu yönde çok büyük hayalleri vardı arkasındakiler yapacağız demişlerdi ama herhalde Onu hayalleriyle gömdüler:(( (nurlar içinde olsun.)

    YanıtlaSil
  2. Bilmiyorum ki Hatice.. Ama nasıl sinir oldum anlatamam. İstanbul'da 10 yıl yaşadım resmen Türkiye'nin merkezi orası. Baksana deprem haberlerinde bile bir tek olası Marmara depremi konuşuluyor. Sanki ülkenin geri kalanında yaşayan yok.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder