sinema ve hastalık


Çocuklara dün için söz vermiştim ama bugün gittik sinemaya. Çılgın Dostlar 'ü seyrettik bugün sabahtan. Çok yeni bir film değil aslında ama biz görmemiştik. DESEM'de (Dokuz Eylülü'ün bir birimi) gösterimi varmış iki gün için keyifle izleyip geldik.
Dönüş yolunda doktora da uğrayalım dedik. Hem Ada'nın hem benim sesim gidik, öksürüyoruz ikimizde. Malum grip bizide bulmuş. Zaten şu anda etlerimi dövüyorlar sanki, yatmak bile zul. Ben böyle hastalandığımı hatırlamıyorum açıkcası. Dün gece müthiş bir öksürük krizi ve arkasından nesef darlığı. Epey bir kendime gelemedim. Neyse Deniz iyiymiş şimdilik ama astım ve alerji nedeniyle hep hassas o takipte olun dedi doktor.  Gelince ara öğün-öğle yemeği tarzı karışık bir şeyler hazırladım hemen çocuklara hiç yemek yapasım yoktu. Ada kabul etmedi ama bu ara öğün olurmuş ancak.  Çocuklar olunca dinlenmek de güme gidiyor malesef. Neyse onlar iyi olsun da

Yorumlar

  1. Tatlım öncelikle geçmişler olsun ve acil şifalar diliyorum hepinize.. Bütün hastalıklar bir grip kadar geçici olsun dilerim hayatınızda;) Ayrıca ne güzel yapmışsın yavrularla sinemaya giderek, onlar ile küçükken ne kadar çok kaliteli zaman geçirirsen o kadarı kâr kalıyor yanına ve bir o kadar iyi geliyor çocuk psikolojisine:))

    Ayrıca güzel dileklerin için sonsuz teşekkürlerimi sunar, tatlı yanaklarından kocaman öperim canım benim...

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun şekerim!!!! ada da çok biliyormuş yane! o hazırlasın sen ye o zaman bakalım nasıl hazırlanıyormuş ana öğün :)))

    YanıtlaSil
  3. iyice dinlenin canım başka yolu yok bunun herhalde.
    geçmişler olsun sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Nilgün Ada hep öyleydi ama. Hiç bir zaman atıştırmalığı öğünden saymadı. Bir çorba da olsa önüne yemek gelmeli. Aslında seviyorun onun bu huyunu.

    Hatice, Bennhurum teşekkür ederim. Herkesin başında şu sıralarda bu grip sanırım

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun canım, nane limon kaynatmayı unutma bir de tavuk suyu çorbası iyi gelir.

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun ,Allah acil şifa versin :(
    Zamane çocukları ne kadar da bilmiş oluyor değil mi :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder