şikayet işe yaradı

Şikayet işe yaradı işi yaptılar nihayet. Hatta dün geldiler. Epey bir yavaş çalışıp işi akşama anca bitirseler de bu işkence bitti. Akşam şöyle bir kaba temizliğini yapıp zaten bir süredir (gelecekler diye) balkonda bekleyen çekyatı yerleştirdik sadece. Bugünde İzmir'de resmen gök delindi nasıl yağmur var. Camların iç taraflarını temizledim. Devrime raf falan yaptırdım. Şimdi perdelerini, lambasını halledeceğim ilk olarak.
Adamlar gelip yaptılar ama Çetin'e hırsım geçmedi. Gelip bir özür bile dilemedi. Gençten çocukları göndermiş çalışsınlar diye. Akşam üstü asıl ustaları geldi son kontrolleri yaptı. İş bitince kalan parayı istemiş Devrim'den. 1000 lira daha verecektik. Ben tamamını verme demiştim biraz da biz onları süründürelim. O insaflı davranıp sadece 250 lirasını bırakmış. Adam bozuldu falan. Eşim de "bakalım yaptığınız iş nasıl? sorun olursa siz gelmezsiniz. Kontrol edeceğiz" dedi. Tabi ben ordan cazgır kadın misali atıldım. Bu kadar zamandır gelmeyip, telefonlara çıkmayan adam gelsin benden özür dilesin sonra veririm dedim. Eyep bir sayıp sövdüm. Arkasına bakmadan çekip gitti adam. Bekliyorum bakalım gelecek mi Çetin beyimiz.

Yorumlar

  1. maşallah çook güzel olmuş Allah evini yenileyen baştan kuran herkese kolaylık versin çok hoş gözüküyo darısı başıma bigün kendi evim olursa inşallah :))

    YanıtlaSil
  2. hadi gözünüz aydın canım,çok şükür bu sıkıntı da bitmiş...adam özür diler mi bilmem ama,inşallah bir daha hiç böyle bir olay yaşamazsınız..

    YanıtlaSil
  3. Son günlerde epey uğraşmışsınız. Ellerinize sağlık. Yastıklar ve yelek güzel olmuş.

    Acaba neden badanacılar,tamirciler, penciler... vb insanı canından bezdirir. Bir türlü iş bitmez bitse de mutlaka sorun çıkar.

    <:))

    YanıtlaSil
  4. hadi gözün aydııınnn nihayet bitmiş .
    belli olmaz yine bir eleman yollayabilir.

    sevgiler canım şimdi geldi düzenlemeye:))

    YanıtlaSil
  5. Ay gözünaydın :)
    İşin halloldu ama haklısın hırsının geçmemesinde, ama üzme kendini artık, güzelce yerleş zevkini sür:)

    YanıtlaSil
  6. Gözünüzaydın, üzdü önce ama pırıl pırıl olmuş. sürgülü mü bütün camlar?

    YanıtlaSil
  7. nagehan umarım een kısa sürede gönlüne göre bir eve sahip olursun:))

    Filiz aslında özür de umurumda değil o ne dese değeri yok benim için de. Maksat sürünsün

    Mayrı teşekkür ederim. Bilmiyorum ki dertleri ne. Sonuçta emeğinin karşılığını alıyorsan işini de temiz ve zamanında yapmalısın

    YanıtlaSil
  8. Hatice yollasın. Sırf uyuzluk olsun diye ona vermem parasını. Sonuç ta ben Çetin'le anlaştım.

    Banu inanki hiç umudum kalmamıştı. Firma da ilgilenmese ne yapacağımı bilmiyordum. Kaç yıldır istediğim, maddiyattan ertelenen bir isteğim gerçekleşecekken böyle bir esnafa çatmak talihsizlik oldu biraz.

    Şule evet sürgülü hepsi. Balkonda daha rahat olur diye böyle düşündük. Bakalım nasıl olacak kullanışı

    YanıtlaSil
  9. silmek dışında camlar büyük değilse pek problem yaşamazsın, iyi günlerde oturun:))

    YanıtlaSil
  10. camlar büyük Şule. Artık gülünü seven dikenine katlanacak:))

    YanıtlaSil
  11. Boşver artık bak ne güzel olmuş, orda çay içmek, oturup dışarıyı seyretmek, örgü örmek, kitap okumak..... çoooook güzel olur:)

    YanıtlaSil
  12. öyle olacak umarım. Dikiş makinamı yerleştirdim zaten. Ama henüz keyif yapma faslına geçemedik. Bugün diyorduk Devrim'le bir iki tamirat işine bir başladık sonu gelmedi yine

    YanıtlaSil

Yorum Gönder