Dikiş makinamın yeni yeri



Balkonu kapattırırken dikiş makinamın yeri belliydi. Tek duvar burada çünkü. Devrim'e raf taktırdım makinanın üstüne kutularımı yerleştirdim. Aslında iki kat olacaktı ama baktım kafa falan çarpabilir böyle kalsın şimdilik dedik.
Daha önce dikiş makinam bilgisayarla aynı masayı paylaşıyordu. Haliyle sıkışıklık oluyordu. Bir de bilgisayarın bulunduğu oda evin en soğuk yeri, pek güneş almıyor. Mesela şu an burada ellerim üşüyoor, balkon sıcacık. Ve tabiki aydınlık. Dikiş daha rahat ve keyifli olack benim için.
Masa daha önce kapıda ortasından geri dönüşüm olarak yaptığımız masa. Duvara uygun olarak biraz küçülttük sadece. Bir de üstünü beyaz yağlı boya ile boyadık. Balkonun kapılarına da briz perde düşünmüştüm ama yine sürgü olayı planlarımı bozdu. (Daha önce sürgü pen hiç kullanmadığım için kafamda canlanmamıştı) Alta ve üste çubuk taktırıp perdeyi sabit olarak ona geçirecektim ama kapılar iç içe girdiği için olmaz. Kapı perdesi de klasik oldu artık.

Yorumlar

  1. en azından dağııklık orda kalır çok iyi olmuş

    YanıtlaSil
  2. Oh ne güzel dikiş dikilir orda:)

    YanıtlaSil
  3. oh yerleştin ya vallaha rahatladım!!!!

    YanıtlaSil
  4. Ben soğuk olur diye düşünürken, sıcacık deyince şaşırdım. iyi günlerde kullan yeni yerinde. Pinapen için cubuk perde takıcıları var bu sürgülü camlar için cam içine uygun çerçeve içine takılıyor ben cok aramıştım sonunda buldum.bir dahakine değiştirisen fikir olsun.

    YanıtlaSil
  5. Hadi bakalım kolaygelsin. Güzel güzel dikişler bekliyoruz artık

    YanıtlaSil
  6. balkonun hayırlı olsun, makinada iyi olmuş dikiş dikerken heryer kirleniyor ne güzel düşünmüşsün.keyifli dikişler olsun kolay gelsin......

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel olmuşi apaydınlık:)) Gülegüle kullan, marifetler döktür:))

    YanıtlaSil
  8. Şule balkonun olduğu kısım çok iyi güneş alıyor. Güneş varsa sera gibi sıcacık oluyor. Penler için olan çubuklardan mutfakta kullanıyorum ben ama sürgülüler için olanlarını bilmiyordum. Bakarak olayım bunlardan sıkılınca değişiklik yaparım

    YanıtlaSil
  9. Hatice, bekdikli haklısınız dağınıklık kötü oluyordu,

    Fadiş, Nilgün :))

    suhuba bakalım artık:))


    Nedret abla teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder