yeni bir yıla başlarken...


Bir yılı daha tükettik sıra 2011'de. Oldukça sakin ve huzurlu geçen yılbaşı akşamının ardından bizde inşaat faaliyetleri başladı. Demiştim ya balkonu büyütüyoruz diye. Devrim tuğla döşenen yeri "kemdim sıvayacağım  dedi" cumartesi günü olu halletti. Bugün de eski fayansları kırıyor. Bence çok önemli değildi ama tüm fayanslar aynı olsun istedi o. Fayansaları da  kendisi yapacak. Adam cimrilikten inşaatçı oldu çıktı.



Cumartesi günü bir de misafirimiz vardı. Özgül halamız (Devrim'in dayısının kızı) Lice'de noterliğe başlayacak. Sabah uçağı vardı bizde kaldılar. Tabiki çocuklar için hoş bir olay. Deniz hemen Feramuz dedesine (Özgül'ün babası) Vahşi Yaşam kitaplarını okutmaya girişti. Ada elinde küre ile okunan hayvanların nerelerde yaşadığını gösterdi dedesine.

Yorumlar

  1. ne güzel ya yoruluyordur ama değiyordur bence.. ben yaptım demek süper bişi

    YanıtlaSil
  2. canım kolay gelsin yeni yıla oldukça faal başlanmış. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Evet sıkı başladık 2011'e. Ben inatla evdeki tozları arıtacağım diye uğraşıyorum o da inşaat işleri. Bakalım ne zaman pes edeceğiz.
    Nilgün mutlu tabiki. Birde titizdir. Ben az yamuk olsa takmam mesela, iş çabuk bitsin yeter. O titizlendikçe titizleniyor. Ama canı da çıktı. Belim deyip duruyordu akşam.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder