şu ustanın iyisi yok mu acaba????



 Biliyorsunuz büyük bir hevesle balkon büyütmeye başlamıştım ama resmen sinir harbine döndü benim heves. İki hafta önce paranın büyük kısmını verip anlaştığımız penciler (tavziye üzerine anlaşmıştık bu kişilerle) hala bir tek demir profili yaptılar. Sürekli arıyorum, soruyorum ne zaman geleceksiniz diye "tamam abla, bugün abla, yarın abla" ama gelen giden yok. Geçen perşembe aracı da konuşmuş kesin gelecekler yok yine gelmediler. Bugün geleceğiz dediler yoklar hala. Ve çileden çıkmış ben artık onlarla kavga etmeye başladım. Devrim aramayacaksın o adamı dese de sinirden rahat bırakmak istemiyorum. 
Yani anlamıyorum insanlar parayı alıp işi bağlayınca bir kenara çekilmeyle ne kazandıklarını sanıyorlarki. Benim tüm iyi niyetlerim!!! kendilerine gidiyor mesela. Eminim başkalarıda vardır aynı durumda. Yok mu adam gibi bir usta şu memlekette....

Şu üstteki fotoğraf mı ne? Dururmuyuz biz. Bu kez de çocuk odasına başladık. Bir duvarına alçıpan yapacağız. Sonra yerlerin parkesi var.

Yorumlar

  1. USTA,ESNAF KALDI MI Kİ.SİNİRLENMEMEYE ÇALIŞ DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR ELİMDEN.

    YanıtlaSil
  2. siz baya büyük işe kalkışmışsınız, tabi oralarda havalar burası gibi karlı ve buzlu deildir. kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. ninem öyle de aslında. İnsan hakim olamıyor kendine. Öyle sinir bir adamki yazamadım bile içimden geçenleri...

    Nadire burası da en soğuk günlerini yaşıyor aslında. Ama Devrim malzemeliri almış oda boşaltıldı, her yer darmadağınık mecburen başladık. Çalışırken insan üşüdüğünü anlamıyor da acısı oturunca çıkıyor...

    YanıtlaSil
  4. Ah ada ve deniz, yok kardeşim ben iyi usta bulamadım henüz, umarım hemen çözülür sorunun. Benim sorunum çözüldü nihayet, tesisattati problemi buldular da rahatladım:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder