İzmir'in güneşi




Hava oldukça soğuk ama güneş açtı mı ısıtıyor. Salonu temizlerken toz rahatsız etmesin diy çocukları alt kata (Devrim'in odası var orda) yollamıştım. Bir baktım ağaç tepesindeler. Özlemişler bahçeyi. Deniz bile ki yazın çıkartamazdık onu "anne çok güzelmiş bahçe kalalım daha" diye mızıklıyordu içeri alırken. Şu soğuklar-hastalıklar bitse de rahatlasa çocuklar...


Devrim yine faaliyette. Bugün de fayanslara başladı.

Yorumlar

  1. gündüzleri güneş çok güzel ama gerçekten çok soğuk ama dikkat et oğluşlar hasta olmasın bu aralar griple zatürre teşhişleri çok fazla duyuyorum. . canlarım yaa sıkılıyorlar onlarda kışın kapalı kalıyorlar ben bile yaz gelsin bir an önce deyip duruyorum:)) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. yaa hakkaten şu soğuklar bitsin artık. Ankara daha da soğuk. Bizimki de kat kat giyinmeyi hiç sevmiyor. O yüzden de öksürük tıksırık hiç bitmiyor. Ne güzel seninkiler kurtlarını dökmüşlerdir:))

    YanıtlaSil
  3. Allah mutluluğunuzu, huzurunuzu, düzeninizi bozmasın, sana ve Devrime kolay gelsin:)Balkonun bitmiş halini görelim ama, bakalım ustamız nasıl yapmış :)

    YanıtlaSil
  4. Hatice doğrusun buz gibi hava. Üstelik Ada'da hasta. Bu hafta üç gün okula gitmedi. Ama çıkınca ses çıkaramadım. Güneşte dursunlar hava alsınlar azıcık dedim. Bizim ev sobalı bir de bir tek salona tıkılıp kalıyorlar.

    lolipu sevmiyor çocuklar kat kat lahana gibi. Biz de kesilmez öksürük. Bir de ikisinde de alerji var daha da ağır geçiriyorlar. Neyse az kaldı biter kış yakında ...

    Teşekkürler Banu :))Yayınlarım bitmişini. Aslında fayans işi bugün biter de derz falan olacak daha. Bakalım üstü ne zaman kapatılır.

    YanıtlaSil
  5. kolay gelsin bitmiş halinide merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
  6. Gündüz güneşi pencere arkasından aldatıyor insanı. Gündüz ve gece arasında hayli sıcaklık farkı var, eh bu da hastalıkları tetikliyor. Sabredeceğiz artık, bahara ne kaldı. :)

    YanıtlaSil
  7. bahara az kaldı ama çocuklar sabırsız, yinede tırmanabilecekleri ağaçları var ne güzel...

    YanıtlaSil
  8. Ülker doğrusun da ben soğuk da olsa güneşi seviyorum. O kapalı havalar bana göre değil. Güneş olsun yeter.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder