Onur'un pastası



Sevgili Bi yaşıma daha girdim'in bloğundan çok aşinasınızdır bu pstaya. Onda gördüğümden beri hep aklımda ama bebek olmadan da yapılmaz ki bu pasta. Neyse kardeşim yetişti imdadıma. Cuma günü dünyaya merhaba diyen Onur için yaptım. Pek bir acemi işi oldu ama olsun Serap görünce çok sevindi. Dün akşam eve gittik teslim ettim.
Asıl ustasının nasıl yaptığını bilmiyorum ama ben kendiminkini anlatayım kısaca. Alta ne koymalı derken bu mavi sert strofor aklıma geldi. Bebek bezlerini rulo halde tutmak için de lastik kullandım. Oyuncakları iğne ile tutturdum, en ortasına da sabit kalsın diye bakır bir tel geçirdim.

Yorumlar

  1. Şirin mi şirin, e daha ne olsun, ellerine sağlık. Tekrar tebrik ederim, Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Uzun ömürlü mutlu bir hayat dilerim. Bu arada ben de Onur için bir hediye vermek isterim, acaba nasıl gönderebilirim, msn adresinden söylersin bana artık:)

    YanıtlaSil
  2. Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi..


    Bu ne kadar güzel bişi olmuş böyle ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. canım bahsettiğinden de güzel çok beğendim ellerine sağlık.
    Onur beyin ilk pastası gülegüle kullansın:))

    YanıtlaSil
  4. Aylin, Hatice teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün.. ellerine seğlık;)

    YanıtlaSil
  6. Hoşgelmiş onur dünyaya. Allah analı babalı etsin.

    Bu arada kargo geldi bugün bana acaba kimdeeeeen? Çok şaşırdım, harala gürele İstanbul Haritası kontrol ediyordum. Bir ara odadan çıktım, geri geldiğimde çocuklar Dilek abla sana paket var deyince şaşırdım. Çok incesin çok teşekkür ederim. Paketi alınca çok mutlu oldum. Ellerine yüreğine sağlık. Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder