2 ekim...denizdeyiz




Devrim gittiğimiz koydaki ağaçları az buldu, dut ağacı dikti. İlk gittiğimizde de demir ağacı dikmişti.




Tatilciler gidince meydan keçilere kalmış.

Bayramda keşfettiğimiz Urla Altınköy tatil sitesinin bulundu koya cumartesi yeniden gittik. Denize gireceğimize ihtimal vermemiştik ama malzemelerimiz de yanımızdaydı. Bence deniz suyu bayrama göre çok daha sıcak ve çarşaf gibiydi. Su harikaydı yani. Bir de serin esen rüzgar ve hastalanma potansiyeli olan çocuk olmasa süper olacaktı. Devrim haftaya yine gelelim dedi bakalım kısmet...

Yorumlar

  1. Nasıl ya inanamıyorum.Biz burada çok üşüyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Oh ne güzel ben evde battaniyeye sarılmış hasta yatıyorum.Hava bir sıcak bir soğuk olunca hasta oldum. Orda denize girilcek hava var yani harikaymış.Çok iyi yapmışsınız vallaha.

    YanıtlaSil
  3. ooo olmaz ki ama böyle,biz burda kışlıkları ufaktan çıkarmaya başlayalım siz orda deniz sefası yapın:)reva mı bu:)

    YanıtlaSil
  4. özendim vallahi biz istanbulda üşüyoruz...

    YanıtlaSil
  5. karabidikim geçmiş olsun. Aslında benim küçük fare de keyifsiz ama o denizi sevmiyor. Girmek istemeyeceği için rahattık.

    YanıtlaSil
  6. Arzu, Gönül, Filiz ne diyeyim şimdi. İzmir'de olmak gerçekten farklı. Ben de yaşadım İstanbul'da 10 yıl hem de. Burası hem girilebilecek denize ulaşım anlamında hem de ısı anlamında çok avantajlı bir kent.
    Bir de ben küçüklüğümden beri zor üşürüm. Sıcağa gelemem pek. Hatta biz Devrim'le kasımda Saroz'da dalış eğitimi almıştık. O tarihte o soğuk suda denize girebildikten sonra bana bir şey olmaz diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  7. 0ohhh çok iyi yapmışsınız caım ya son sıcakların keyfide süper çıkmış. sevgiler

    YanıtlaSil
  8. öyle oldu hakikaten. Aklımız kaldı ama. Biz nasıl olsa girilmez diye laylay lom saat 3'te gitmiştik. Su güzel olunca niye erken gelmedikki olduk.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder