bu sıralar yazasım yok

Bu blogculuğun en güzel tarafı yarattığı dostlukları bence. Hiç tanımadığın insanlarla sohbet etmek, ortak paydada buluşmak, yaptığı işlerden bir şeyler öğrenmek ve en önemlisi senin yaptıklarının beğenilmesi...bağımlılık adeta. Nete ve dolayısıyla bloğuma giremediğim günlerde eksiklik hissediyorum, özlüyorum buraları. Ama yorum alamamak da aynı derece de keyifsiz bir durum..Nedense pek yorum alan bir blog değil benimkisi. Bu sıralar pek yazasım yok o yüzden. Paylaşamıyor muşum gibi geliyor. Yaptığım işler öylece duruyor arşivimde. Tatilden sonra açılırım belki, sevgiler

Yorumlar

  1. şekerimmm... sen yaz ben sana ikişer ikişer yorum yaparım :))

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle katılıyorum, dostluk, bağımlılık, ortak payda kısmına...
    Ama yaptığınız işleri paylaşın lütfen, çünkü güzel işler yapıyorsunuz ve ilham vericiler. Yorum kısmına gelince şu an çok kişi tatilde olduğu için olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ablacım niye öyle diyorsun, tabiki bilinen ve sevilen bir blogsun, şimdi çoğu insan tatilde olabilir onun için, yazın başından beri bizlerde aman aman yorumlar alamadık, benim gibi memleket bekleyenler dışında :D Olsun Eylül girsin, bayram gelsin, okullar bi açılsın bak herkes nasıl da gelir yorumlar yazar güzelim. Sen marifetli ellerinle yaptıklarını paylaş, bizler buradayız :D Bu arada bazen ben de zamansızlıktan sadece blogları geziyorum, yorum bırakamıyorum böyle bişi de var yani. Sevgiler güzelim, öpüldün...

    YanıtlaSil
  4. canım böyle düşünme..şöyleki sen kime gidersen onlar sana geliyor.Bu biraz saçma evet kişiler seni okumayı seviyorlarsa gelmeliler ama malesef böyle olmuyor.Hatta çoğu okuyup çıkıyor.
    Bende yeni bir bloggerim ve bunun farkındayım o yüzden böyle düşünme lütfen..

    Biz seni okumaktan çok keyif alıyoruz resimler felanda harika ama hepimize bazen yazmama duygusu hakim oluyor.Biraz dinlen ve gel tamam mı:)

    YanıtlaSil
  5. Nilgün saol :)))


    Aylin, Sibel, Atölyekedi saolun hepiniz. Ne bileyim yazasım geldi işte. Olur ya bazen insana

    YanıtlaSil

Yorum Gönder