inşaatı eve taşıdık



Geçen hafta Devrim izin almıştı bacayı yükseltmiştik. Epey yorulduk haliyle. O zaman şöyle bir dolaşalım diye Koçtaş'a gittik fiyat uygun geldi evin iç kapılarını ısmarlayıverdik. Aradılar çarşamba takılacak diye. Bu kadar çabuk beklemediğimizden laylaylom eski kapıları söküyorduk biz de.
Dün sabahtan bir başladık önce 4 kapıyı söktük. Nasıl olsa yeni kapılar köpükle takılacak pek toz olmayacak diye ben bir güzel evi temizledim. Geldiler fazlalıkları dan dun kırdılar, Devrim'den beter batırdılar evi. Resmen şantiyeye döndü ev. Yeterince örtmemiştim de herşeyi. Bir de kapılar şişmesin diye aralara tahtalar koydular. Ben belim iki büklüm bir o odaya bir bu odaya gecelere kadar temizlik yaptım yeniden.
Sonuç en üstteki resim. Güzel oldu ama daha bir hafta daha toz temizlerim ben. Eminim elimi attığım yerden toz çıkacak.

Yorumlar

  1. yorgunluk oluyorda canım ne güzel olmuşlar yeni kapılar.güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. Allah kolaylık versin ..annemin evindeki kapılarda bu sene değişti.Bizde senn gibi eski kapılar çıkınca nasıl olsa takarken fazla pislenmez diye bir güzel temizledik:)Ama umduğumuz gibi olmadı bu kadar dağılacağını düşünemedik.Oturulan bir evde kapı değiştirmek kadar zoru yok.Bence kapıyı değiştirmeyi düşünenler evi bir güzel toplasın iş bitene kadarda temizlik yapmasınlar:))

    YanıtlaSil
  3. ninem saol. Güzel oldular. Ama Devrim akşam isyan etti artık. Beni eski kapılar rahatsız etmiyordu diye. Neysa unutur yorgunluğunu

    YanıtlaSil
  4. glşah saol. Haklısın valla. Ben de gafil avlandım. Bütün halıları iki gün önceden silip kaldırmıştım bir tek bilgisayar odasındaki kilim kamlmıştı. Devrim kapıyı çıkartırken bir tane harfiyat bulaştırmadı üstüne (kapıya sıfır değil) adamlar üstüne bile basmışlar

    YanıtlaSil

Yorum Gönder